Capital Power, Human Values

Në zemër të vlerave tona qëndron fleksibiliteti, transparenca, përgjegjësia dhe profesionalizmi i lartë, të cilat na udhëheqin në përmbushjen me sukses nevojat e klientëve tanë...”

Më shumë

Factoring

Faktoringu përdoret kryesisht nga bizneset për të përmirësuar qarkullimin e parasë, por mund të përdoret gjithashtu edhe për të ulur shpenzimet e tepërta në ...Më shumë

Qira Financiare

Qiraja financiare është një formë e financimit afatmesëm ose afatgjatë të mjeteve apo paisjeve të prekshme duke e bërë kompaninë tuaj më fleksibël ...Më shumë

CAPITAL PowerHUMAN Values

Kalkulator Leasing

Dëshironi të dini sa do të ishte pagesa juaj mujore e qirasë financiare? Përdorni këtë përllogaritës për të vlerësuar këstin tuaj mujor duke klikuar 'Llogarisni' më poshtë.

Llogarisni

Dërgoni CV tuaj!

Në zemër të suksesit të AFI-t qëndron ekipi i profesionistëve shumë të motivuar, të përkushtuar ndaj fleksibilitetit, llogaridhënies dhe profesionalizmit të lartë. Nëse jeni të interesuar për pjesëmarrje në këtë mision, na dërgoni CV-në tuaj.

Dërgoni Cv tuaj